Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap
Konferenciák
A Hevesi kistérség "Integrált helyi programok a gyermekszegénység csökkentésére" című projektjének nyitórendezvénye

heves_logoA zaránki Művelődési Központban 2011. június 1-jén került megrendezésre a Hevesi Kistérség Többcélú Társulásának *TÁMOP-5.2.3-09/1-2009-0004 "Integrált helyi programok a gyermekszegénység csökkentésére" című projektjének nyitórendezvénye.

 

A folytatásban megtalálja a konferencia előadásait, képeit.

Bővebben...
 
Számvetés: A Szécsényi Gyerekesély Program első négy éve

logok

2011. április 29-én és 30-án rendezte meg a szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központ és Könyvtár az MTA Gyerekszegénység Elleni Programirodával közösen Szécsényben a Számvetés: A Szécsényi Gyerekesély Program első négy éve című konferenciát, illetve a hozzá csatlakozó programokat.

 


A folytatásban megtalálja a konferencia előadásait, sajtóvisszhangját.

Bővebben...
 
A komplex gyermekszegénység elleni programot megvalósító kistérségek második országos találkozója

GyEP és ÚMFT

2011. március 31-án került sor a komplex gyermekszegénység elleni programot megvalósító kistérségek második országos találkozójára.


A folytatásban megtalálja a konferencia előadásait, képeit.

Bővebben...
 
Gyerekesélyek. Programok a gyerekszegénység ellen

megafon   A konferencia sajtóvisszhangja >>

Gyerekesélyek

2011. március 30-án került sor a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, valamint az MTA Gyerekszegénység Elleni Program (mint a TÁMOP 5.2.1 kiemelt projekt megvalósítói) közös konferenciájára.


A folytatásban megtalálja a konferencia előadásait és sajtóvisszhangját.

Bővebben...
 
TÁMOP-5.2.3-09/1.-2009-0002 „Táguló világ” - a bátonyterenyei kistérség gyerekszegénység elleni programjának nyitókonferenciája

programiroda-fejlec

2011. március 2-án került sor a bátonyterenyei kistérségben megvalósuló három éves Gyerekesély Program nyitókonferenciájára. A rendezvény fővédnöke Becsó Zsolt, országgyűlési képviselő volt. A konferencián részt vettek mindazok, akik a projekt előkészítésében segédkeztek, illetve azok, akik a megvalósítás részesei lesznek. Jelen voltak az országos program munkatársai a Magyar Tudományos Akadémia részéről, a kistérség településeinek polgármesterei, kistérségi szakemberek és intézményvezetők, valamint a szomszédos kistérségek képviselői.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1 / 2 oldal