Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Sajtó Olvastuk, láttuk, hallottuk MTI: Kiállítás a Gyerek ARC rajzpályázatra érkezett alkotásokból
MTI: Kiállítás a Gyerek ARC rajzpályázatra érkezett alkotásokból

MTI

Kiállítás-pályázat-gyerekek-jótékonyság | Budapest, 2011. június 9., csütörtök (MTI)

Kiállítás nyílik szombaton a 4. Gyerek ARC rajzpályázatra érkezett művekből az Európa Pontban, a budapesti Millenáris Parkban.

A rajzokból álló tárlat egész nyáron látható a Millenáris területén - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég az MTI-vel.

A kiállítás megnyitóval egybekötött díjátadón kihirdetik az "Ötletkaland Energiaországban" témában meghirdetett pályázat nyertesét, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete jóvoltából - akik a "Tervezz járgányt és nyerj egy bringát!" altémával kapcsolódtak a pályázathoz - gazdára talál egy bicikli is. A rendezvényen fellép Szalóky Ági énekes és Lamm Dávid dzsesszgitáros.

Az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC kiállításhoz a Vöröskereszt is csatlakozott, a szervezet minden beküldött rajz után 1000 forintot adományoz a mélyszegénységben élő gyermekek megsegítésére.

Az eseményen részt vesz Geszti Péter az ARC képviseletében, Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese, Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője és Selymes Erik, a Vöröskereszt főigazgatója.

bse \ pdm

MTI 2011. június 9., csütörtök 14:39

Címkék: cikk hír