Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

A Kompánia Alpítvány felhívása

Kompánia Alapítvány

Kedves Szülő!

A Kompánia Alapítvány nevében a véleményét szeretnénk megismerni az iskoláskorú gyermekek fejlesztő programjaival kapcsolatban.

Alapítványunk pedagógiai és pszichológiai fejlesztő foglalkozások elindítását tervezi gyermekek számára, így ezzel kapcsolatban végzünk piackutatást, amihez az Ön segítségét is kérjük.

Az alábbi linkre kattintva tudja elérni a kérdőívünket:

https://www.surveymonkey.com/s/LKB6RD2

A kérdőív kitöltése kb. 5-10 percet vesz igénybe, és - amennyiben szeretne - részt vehet sorsolásunkon, ahol válaszadóink között 3 db 1 napos, a Kompánia Alapítvány kortárssegítői által megvalósítandó csapatépítő tréninget sorsolunk ki a válaszadók által megjelölt iskolai osztályok számára.

A csapatépítő tréninggel a nyári szünet után egy közös alapélményt kínálunk az egész osztálynak, hogy nagyobb együttműködésben kezdődhessen a tanév. Az osztályközösség-fejlesztést a kamaszokhoz közel álló módon, játékos, mozgásos formában, kortárssegítők vezette csoportfoglalkozás keretén belüli valósítjuk meg 2011 őszén (a megjelölt iskolai osztály osztályfőnökével egyeztetett módon és időpontban).

További információ esetén a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen érdeklődhet.

Köszönettel, a Kompánia Alapítvány munkatársai