Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Kistérségi kiterjesztés Második körös kistérségek Második körös hírek Kolontári adománygyűjtés a Mezőcsáti Kistérségben
Kolontári adománygyűjtés a Mezőcsáti Kistérségben
2010 október 27. (szerda) 11:06
A mezőcsáti kistérség gyerekesély irodái adománygyűjtést szerveztek a kistérség településein a kolontári vörös iszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére. A gyűjtés során egy teherautónyi adomány gyűlt össze, amely elsősorban ruhaneműből, tartós élelmiszerből, ásványvízből, takarítószerekből állt. 2010. október 15-én reggel indult Tiszavalkról az adományok összegyűjtése a kistérségben „csatárláncban” - településről településre. Az önkormányzatok rakodásban nyújtott segítségének köszönhetően már kora délután sikerült az adományokat eljuttatni Miskolcra, a Lapterjesztő Kft. raktárába, ahonnan már másnap tovább szállították az összegyűlt segélyt a kolontáriaknak.
adományok
A mezőcsáti kistérség gyerekesély irodáinak munkatársai köszönetüket fejezik ki a gyűjtésben és az adomány szállításában részt vevő önkormányzatoknak, intézményeknek, azok dolgozóinak és a kistérség lakosságának.

Mezőcsáti Kistérség Tiszavalki Gyerekesély Iroda
adományok