Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Hazai konferenciák
Gyerekekkel kapcsolatos hazai konferenciák
A gyermekszegénység és a gyermekek jól-léte Magyarországon és az Európai Unióban - műhelykonferencia Budapest, 2010. június 16.
2011 első felében Magyarország adja az EU elnökséget. Ez különösen jó lehetőséget kínál arra, hogy építve az Unió elkötelezettségére és arra, hogy éppen most készültek el a kutatás eredményei - Magyarország demonstratívan megerősítse a gyermekszegénység monitorozására vonatkozó, most formálódó nemzetközi gyakorlatot. Ezzel összefüggésben az Európai Unió Magyarországi Képviselete és a TÁRKI konferenciát szervezett, amely a kutatás eredményeiből kiindulva keresi a politikai gyakorlat területén hazai és európai továbblépés lehetőségeit.
Bővebben...
 
LEHET jobb a gyerekeknek - 2009. október 16-17.

programiroda-fejlec

A Miniszterelnöki Hivatal, Bátonyterenye Városa és a Többcélú Kistérségi Társulás, valamint az MTA Gyermekszegénység Elleni Program közös konferenciája a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával az esélyegyenlőséget növelő óvodai-iskolai jó gyakorlatokról

Helyszín: Bátonyterenye, Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár, Molnár Sándor út 1-3.

Bővebben...
 
Legyen jobb a gyermekeknek! - 2009. május 6.

Miskolc MJV Önkormányzat Egyesített Bölcsőde és Egészségügyi Szolgálat és a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Védőnői szakirány Miskolcon 2009 október 07-én konfrenciát tartott „Legyen jobb a gyermekeknek” címmel.

Bővebben...
 
Szakmai konferencia a gyerekek esélyeinek alakulásáról - 2009. április 24-25.

programiroda-fejlec

A „Legyen jobb a gyermekeknek” Nemzeti Stratégia állása és problémái - különös tekintettel a Szécsényi kistérségi alkalmazásra és más kistérségekre kiterjesztésre.

Helyszín: Szécsényi Művelődési Ház - Szécsény, Forgách kastély

Bővebben...
 
Konferencia a Gyermekszegénység ellenei küzdelem problémáiról - 2009. február 27.
A Budapesti Szociális Forrásközpont egy nemzetközi konzorcium tagjaként vesz részt egy Európai Unió által támogatott programban.
A résztvevő városok, London, Milano, Amsterdam, Helsinki és Budapest arra vállalkoztak, hogy megosztják egymással a tapasztalataikat, elsősorban a gyakorlati lépések terén.
Bővebben...
 
Országos konferencia a gyermekszegénységről - 2008. április 24-25.

gyep_logo

... a Miniszterelnöki Hivatal – Miskolc Város Önkormányzata – MTA-KTI Gyerekprogram Iroda szervezésében.

Helyszín: Miskolc, Lillafüred

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>