Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Kistérségi hírek - Bátonyterenye
Nógrád24.hu: Szakdiplomaták látogattak Bátonyterenyére

Nógrád24.hu

Nógrád Megye | HÍR PORT24 | 2011. június 18.

Forrás: Nógrád24.huA soros Európai Uniós elnökséghez kapcsolódó rendezvények keretében június 16-án informális tereplátogatásnak adott otthont Bátonyterenye. A nógrádi kisvárosba érkező vendégek a tagállamokat képviselő, kohéziós politikáért felelős szakdiplomaták, akik hazájuk Brüsszeli képviseletén dolgoznak és a kohéziós politikát befolyásoló tanácsi jogszabályok, illetve azok módosításával kapcsolatos javaslatok megtárgyalásával foglalkoznak.

A teljes cikket itt olvashatja el: Nógrád24.hu

 
Ünnepélyes keretek között is

ELINDULT A BÁTONYTERENYEI GYEREKESÉLY PROGRAM

TÁMOP-5.2.3-09/1.-2009-0002
„T Á G U L Ó V I L Á G”
- a bátonyterenyei kistérség gyerekszegénység elleni programjának
NYITÓKONFERENCIÁJA
Bátonyterenye - 2011. március 2.

2011. március 2-án került sor a bátonyterenyei kistérségben megvalósuló három éves Gyerekesély Program nyitókonferenciájára. A rendezvény fővédnöke Becsó Zsolt, országgyűlési képviselő volt. A konferencián részt vettek mindazok, akik a projekt előkészítésében segédkeztek, illetve azok, akik a megvalósítás részesei lesznek. Jelen voltak az országos program munkatársai a Magyar Tudományos Akadémia részéről, a kistérség településeinek polgármesterei, kistérségi szakemberek és intézményvezetők, valamint a szomszédos kistérségek képviselői.

Bővebben...
 
Nógrád24.hu: „Legyen jobb a gyerekeknek!" Nemzeti Stratégia céljainak érvényesítése a Bátonyterenyei kistérségben is

Nógrád24.hu

Nógrád Megye | 2010. december 13.

Kossuth iskola... A Gyerekesély Iroda 10 munkatársa, munkanélküliek és közcélú munkások, 2010.12.01-jén kezdte meg a munkát... A Gyerekesély Program még további 39 főnek fog munkahelyet teremteni, ami a Program egyik kiemelt célja, és ami alapvető fontosságú a hátrányos helyzetű kistérségben.

A teljes cikket itt olvashatja el: Nógrád24.hu

 
Sulinet: Álomóvoda Bátonyterenyén

Sulinet

Sulinet portál | Jó iskolát!

ÁlomóvodaA Bátonyterenyei óvodánál jobbat el sem tudnék képzelni egy kisgyerek számára. Itt ugyanis minden kicsi kiteljesítheti képességeit, tehetségét - családi, szociális, etnikai hátterétől függetlenül -, mindezt varázslatos környezetben, óvó, szerető, gondoskodó pedagógusok között. Az itt alkalmazott példaértékű gyakorlatok az Educatio Szolgáltatói kosarában is megtalálhatók, így más intézmények is megismerhetik és átvehetik a bevált módszereket.

A teljes cikket itt olvashatja el: Sulinet portál

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1 / 2 oldal