Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Fórum
Üdvözöljük, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtette a jelszavát?

Itt a nyár
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Itt a nyár
#356
Itt a nyár 11 éve, 11 hónapja  
Tehát újra nyár van, kulcsos gyerekek a napközi ellátás nélkül. Újra csak arról beszélhetünk, hogy vannak nyári táborok jópénzért, most még az Ócsán élő mamára sem számíthatok, mert hamar elfárad. Nem tudna két aktív 6 és 10 éves kislányomra nonstop figyelni. Most még a Bódi Éva néni által szervezett nyári kézműves tábor hírét sem hallom. Tiltakozás a pedagógusok részéről, hogy ilyenkor veszik ki a szabadságot, hogy tarthatnának napközi ügyeletet 8-17 óráig. Programok nélkül hagyott kiskorúak akiket a tanítási idő alatt sem tudtak hasznos szakkörök hiányában terelgetni, most vagy bandáznak, vagy otthon a négy fal között a buta sorozatokat nézik. Még jó esetben besegítenek a házi munkába. Ebben nem haladtunk még a cél felé.
Újra elővettem a Gyorsjelentést a szegénységről kiadványt, jogokat keresve benne, hiszen a nyári szünetben is vannak a gyermeknek szükségletei, úgyanúgy kivánja a szellemi táplálékot, mint a tanév közben, de tespedésre van itélve, mert nincs előtte vezető, oktató felnőtt.<br><br>Szerkesztette: nagycsalád, Időpont: 2008-06-21 22:46
nagycsalád
Arany fokozatú fórumozó
Hozzászólás: 289
graph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Üdvözlet: Holdanyó
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
 
#360
Válasz/Re:Itt a nyár 11 éve, 11 hónapja  
inforadio.hu/hir/belfold/hir-207545 önkormányzatoknak gondoskodnia kell az iskola nyitvatartásáról és az étkeztetésről a nyári szünidő alatt.
nagycsalád
Arany fokozatú fórumozó
Hozzászólás: 289
graph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Üdvözlet: Holdanyó
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
 
FelOldal: 1
Moderátorok: strato, bezus, agi, Kecskés