Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap
Üdvözöljük, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtette a jelszavát?

Évek folyamán az elszegényedésről
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Évek folyamán az elszegényedésről
#263
Évek folyamán az elszegényedésről 11 éve, 9 hónapja  
Sokan megróttak, miért nem állok a sarkamra, hiszen 5 gyerek élete van a kezemben a jóléte a létbiztonsága. Mostanában a szolgáltatások és a velük kötött szerződések, hűségnyilatkozatok kapcsán látható milyen terheket rónak a hűségnyilatkozatok megszegése és egy család anyagi további ellehetetlenedése. Mert ha már 2 éves hűségnyilatkozattal valaki szerződést köt illik azt betartani. És fizetni ha a fene fenét eszik a gyerekek pedig a küszöböt rágják. Lényeg hogy a szerződésben kikötött futamidő alatt fizetve legyen. Amennyiben ez megszakad, nem nézhetik hogy mi is az oka, a tartozás felgyülemlésének, a részarányos hátralék több súlyosabb terhe növeli a család adósságát. Egy anya aki csak egy gyermeket szült irigyeli a több gyermekét nevelő anyát, mert bizony ő ezekből az örömökből kimaradt. Lehet anyagiakban gazdagabb, gyermeke egyke maradt. Míg a nagycsaládos anya nélkülözik a munkában diszkriminálják de lehet élményekben gazdag. Kinek mi a fontos az élet szép napos vagy az árnyoldala? Küzdeni a politika okozta hátrányokkal, és mindig egy új céltól elindulni. Többször lecsúztunk már és felálltunk majd újra csak lecsúsztunk és újra talpra kell állni. Mert a nyilacskáimnak utat kell a célt kell mutatni.
nagycsalád
Arany fokozatú fórumozó
Hozzászólás: 289
graph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Üdvözlet: Holdanyó
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
 
#265
Válasz/Re:Évek folyamán az elszegényedésről 11 éve, 8 hónapja  
Anyu kért kölcsön pénzt és kifizette a gáz hátralékot, így csütörtöktől újra melegebb van a lakásban. Ám de a családsegítő ellenséges viselkedés kissé elbizonytalanít, hogy hozzájuk fordultam segítségért. "Az elvetetem a gyerekeket veszélyeztetés címén" szöveg roigató. Nekem nem kell ilyen családsegítő. Ez nem családsegítés. Állítólag a polgármester is készül kijönni hozzánk, hogyan is élünk. Akkor sem tudok katonás rendet tenni ha fejen állok, mert kicsi a lakás és ez van.
Az oktatási Bizottságban már vizsgálják a napközi, és a fejlesztőpedagógus miért lett elutasítva. Egyébként próbálok annak utánnanézni, hogy egy sok gyermeket nevelő egykeresős csaáld miért nem juthat lakhatási támogatáshoz, hiszen itt nem egy személy lakik nagy házban akinek pont az a gondja, hogy nem tudja egymaga fenntartani a lakását, hanem az, hogy egy keresetre sokan vannak és több a fogyasztás is. A ksikorú ugyanúgy használ villanyt, vizet és minden mást. Elborzadok az újabb áremelésektől. Mondtam mire a családi pótlék emelés a családokhoz kerül, már el is inflálódik.
nagycsalád
Arany fokozatú fórumozó
Hozzászólás: 289
graph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Üdvözlet: Holdanyó
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
 
FelOldal: 1
Moderátorok: strato, bezus, agi