Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap
Üdvözöljük, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtette a jelszavát?

A szakrendelésen
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: A szakrendelésen
#293
A szakrendelésen 11 éve, 5 hónapja  
A szakrendelésen!
Miután házi orvosomtól megkaptam a beutalókat fel kellett hívnom a szakrendelőt, hogy időpontot egyeztessünk. Szerdai napra kaptam a Reumára időpontot 8.15-re a hasi ultrahangra pedig 8.55-re. Vérvétel 8-tól van. Természetesen tömeg mindenütt. A kartonozónál sorba kell állni, miközben ott nyomorog már 30 ember a labor előtt, az elmúlt 17 év alatt ez a szakrendelő semmit nem változott. A laborpapírt a laborban kell leadni, a beutalókat a kartonozóban beviszik számítógépre. Várakoztam 8 óra 10-ig a labornál, de mivel nem szólítottak, átmentem a Reumára. Ott mondja egy néni, ne izguljak, mert még nincs itt az orvos, rendszeresen késni szokott. Már 8:50 van, amikor jön az ultrahangos asszisztens. Mondom neki, hogy én a beutalót már leadtam a Röntgennél, mert az ajtón az van kiírva, hogy oda kell beadni, így visszamegyünk együtt a Röntgenhez onnan a beutalómat kikérni. Amikor végeztem a hasi ultrahangon, bekopogtam a reumára, de orvos még sehol. Dohogtam magamban, akkor minek itt időpont egyeztetés, ha az orvos rendszeresen késve érkezik. A laborba mentem, mint kiderült már szólítottak, de mivel nem jelentkeztem, így kihúztak, most írhatnak vissza és ez nekik plusz munka. Ejnye-bejnye. A kedves beteg ne kószáljon el. Na végre megérkezett a Reumatológus, így tőle egy röntgen beutalót kaptam. Tehát irány a röntgen ahol a kapott beutalót beadva várakoztam. Kész a röntgen, mondják várni kell a lelet kiértékelésére, mert azt az a doki csinálja aki a hasi ultrahangot is készíti, de még nem ért át. Így bátran átmentem a szomszédos OTP-be az ellopott bankkártyám helyett kért másik bankkártyámért. Majd vissza a rendelőbe. A röntgenkiértékelésért. Azzal pedig a reumára. A doki ránéz, és közli, hogy csúnya meszesedésem van, de nincs vész, de ő úgy gondolja, hogy mint nagycsaládos anya nem tudnám vállalni a kétnaponkénti utazgatást a kezelésre, így gyógyszert ír fel, és ha nagyon fáj a hátam, akkor 2-3 napig szedjem. Ezzel utamra engedett.
A pincehideg jót tesz az üdítőknek és az ásványvizeknek, de nekem nem tett jót. Egyébként amikor az utca végén lévő csirkefeldolgozóban dolgoztam még ’94-ben és hideg vízzel kellet a csirke mellett átmosni, sokszor tértem haza a munkából fájó könyökkel amit ugye teniszkönyöknek hívnak, bár munka közben se teniszlabdát, se pedig teniszütőt nem láttunk. Mivel akkoriban lettem terhes Tündivel, azt a munkát is abba kellett hagynom.
Más: ha valaki ellátogat a www.sulysap. hu-ra és ott megtalálja a letölthető márciusi Sülysápi Hirforrás-t megnézheti a Tündi rajzát a Nemzeti Múzeumról.
nagycsalád
Arany fokozatú fórumozó
Hozzászólás: 289
graph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Üdvözlet: Holdanyó
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
 
FelOldal: 1
Moderátorok: strato, bezus, agi