Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Hasznos linkek Civil és szakmai szervezetek
Civil és szakmai szervezetek
Elemek száma 
1 3Sz
Szociális Szakmai Szövetség
2 3Sz - jogsegélyszolgálat
"... A rászorulók, vagy az őket képviselő szociális szakemberek családjogi és munkajogi kérdésekkel fordulhatnak a jogsegélyszolgálatban közreműködő jogi szakemberekhez: Dr. Nagy Magdolnához és Dr. Varga G. Bélához."
3 Adhat.hu
A NIOK Alapítvány adományportálja
4 Autonómia alapítvány
Az Autonómia Alapítvány 1990-ben alakult független magánalapítvány. Célja a magyarországi civil társadalom fejlődésének elősegítése.
5 Család, Gyermek, Ifjúság Kiemelten Közhasznú Egyesület
A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület 1993-ban alakult az első olyan civil szervezetek egyikeként Magyarországon, amely célul tűzte ki a családok, a velük foglalkozó segítő szakemberek, és a közvélemény komplex támogatását a szó legszélesebb értelmében.
Az Egyesület kiemelten közhasznú szervezetként tevékenykedik 1999 óta.
6 Egyszülős családok
Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy segítséget, információt, kapcsolatteremtési lehetőséget nyújtson az egyszülős családoknak.
7 ELTE - Szociális Munka és Szocálpolitika Tanszék
8 Esélyt a hátrányos helyzetű gyerekeknek (CFCF)
"Alapítóinknak a kuratórium számára meghatározott célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású gyerekek esélyegyenlőségének, iskolai sikerességének megteremtése..."
9 EDUCATIO - Felsőoktatási Kutatóintézet
Interdiszciplináris szemle azok számára, akik az oktatás társadalmi összefüggéseit keresik.
10 Gyermekétkeztetési Alapítvány
A Gyermekétkeztetési Alapítvány kuratóriuma az éhező gyermekek számára az óvodai és az általános iskolai napközis étkeztetést teszi lehetővé.
11 MACIKA - Magyarországi Cigányokért Közalapítvány
12 Módszertani Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete
A Módszertani Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete 2003. május 21-én alakult, az akkor már négy éve együtt dolgozó megyei módszertani intézmények és azok munkatársai alapításával.
13 Magyar Szegénységellenes Hálózat
A Magyar Szegénységellenes Hálózat a szegénység csökkentése, megszüntetése érdekében dolgozó civil szervezetek, valamint szegénységben élő magánszemélyek informális összefogása. A Hálózatot 2004 áprilisában 17 szervezet hozta létre, s még ebben az évben az Európai Szegénységellenes Hálózat teljes jogú tagjává vált.
14 Magyar Védőnők Egyesülete
"Védőnők az egészséges boldog családokért"
15 MOSTart Nemzetközi Kulturális Közhasznú Egyesület
A MOSTart (Művészet, Oktatás, Stúdió) NKKE tevékenysége az európai dimenzióban megvalósuló tehetséggondozásra irányul. Neve mozaikszóként - Művészet, Oktatás, Stúdió - tükrözi a szervezet elsődleges profiljait.
16 Nagycsaládosok Országos Egyesülete
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 1987-ben alakult. Az Alapszabályban rögzített célok azóta is érvényesek: az élet és az anyaság tiszteletére nevelés, a házasságért és a jövő generációért érzett felelősség erősítése, a nagycsaládok sajátos érdekeinek képviselete és szolgálata, a nagycsaládok egymást ismerő és segítő közösségekké szervezése.
17 OKI - Országos Közoktatási Intézet
Az OKI által végzett K&F tevékenység célja ... új pedagógiai-szakmai és közoktatás-politikai megoldások kidolgozása, olyan modern programok fejlesztése és terjesztése, amelyek eredményesebbé és hatékonyabbá tehetik az oktatást...
18 Periféria Egyesület
1999-től a Periféria Egyesület kiemelkedően közhasznú szervezetként működik, programjait és szolgáltatásait az Alapszabályban meghatározott célok alapján szervezi és működteti.
19 Polgár alapítvány az esélyekért
Az alapítvány célja: Hátrányos helyzetű csoportok, kiemelten a magyarországi cigányok társadalmi integrációjának elősegítése, komplex oktatási, foglalkoztatási, művészeti, egészségügyi és szociális programok elindításával, illetve ilyen programokhoz.
20 Szociális Szakmai Szövetség
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
1 / 2 oldal