Skip to content

GYEREKESÉLY

MTA GYEREKSZEGÉNYSÉG ELLENI PROGRAM

Címlap Hasznos linkek Civil és szakmai szervezetek
Civil és szakmai szervezetek
Elemek száma 
21 SZOSZAK - Euro-Régió Szociális Szakmai Közösség Közhasznú Egyesület
"Egyesületünk 2004-ben alakult, néhány lelkes szociális segítő, szociálpolitikus, közgazdász és szociológus, gyermekvédelmi szakember, pedagógus, de a szakmánk iránt mindenképp szívből elkötelezett szakember összefogásával..."
22 TÁRKI
A TÁRKI fő tevékenysége az alkalmazott társadalomkutatás, különös tekintettel a társadalom- és gazdaságpolitikai valamint egészségügyi kutatásokra. Kiemelt kutatási területeinkbe tartoznak a társadalmi rétegződés és mobilitás, a munkaerőpiac, a jövedelmi eloszlás, a fogyasztás és életstílus, valamint a társadalmi attitűdök vizsgálata.
23 Tér/Tár Műhely Egyesület - Szociális fejlesztésPONThu
A honlappal a társadalmi és területi hátrányok halmozódásával, szociális fejlesztésekkel foglalkozó szakemberek és érdeklődők számára kívánunk találkozási PONT-ot teremteni.
24 Esélykert
Az Esélykert az Egyenlítő Alapítvány és a Budapesti Esélyek Háza új online folyóirata. Az Esélykert értékrendjében a legfontosabb üzenet, hogy mindenkinek meg kell hogy legyen a lehetősége arra, hogy képességei szerint maximálisan kiteljesedjen, megvalósíthassa céljait, elképzeléseit és ha ehhez segítséget kér, keres, akkor azt megtalálhassa.
25 Kézenfogva Alapítvány
A Kézenfogva Alapítvány 1993-ban jött létre azzal a céllal, hogy országos szinten próbáljon javítani az értelmi és halmozottan fogyatékos gyermekek és felnőttek, valamint hozzátartozóik, segítőik és a velük foglalkozó szakemberek, civil szervezetek helyzetén.
26 Munkanélküli Információs Portál
Az Információk Munkanélkülieknek oldal létrejöttének az a célja, hogy ellássa egyszerű, átlátható információkkal, tippekkel az álláskereső, másnéven munkanélküli személyeket.
27 Szociális Ágazati Portál
"A Szociális Ágazati Portál (SZÁP) olyan elektronikus információs hely, amely a Társadalmi Megújulás Operatív Program 5.4.2. „Központi szociális információs fejlesztések” kiemelt projekt keretében jött létre, az Európai Unió támogatásával. Ez a fejlesztés egy központilag működtetett portálon teszi lehetővé a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szakterület valamennyi szereplője számára az információhoz jutást, és a lakosság számára a szociális ellátásokról, a szolgáltatások elérhetőségéről a tájékoztatást."
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>
2 / 2 oldal